Jun 21, 2021

COVID-19 measures – Testen voor Toegang

Beste Hollandbeker bezoeker,

Mooi dat je bij de Holland Beker aanwezig wil zijn, als deelnemer, coach, pers of vrijwilliger! Je krijgt toegang tot het evenemententerrein wanneer je getest bent en een geldige QR Code hebt in de CoronaCheck app, geldig ID en je bent aangemeld voor het evenement.

Alle bezoekers moeten rekening houden met het feit dat alleen een QR code in de Coronacheck app toegang geeft tot het evenement. De deelnemers en coaches worden alleen toegelaten als ze zijn ingeschreven en vrijwilligers als ze op de lijst van coördinator staan.

Je dient je te kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Iedereen ontvangt per dag een toegangsbandje.

Er is helaas geen vergunning verleend voor toeschouwers.
Op het terrein zijn geen maatregelen nodig en is ook de 1,5 meter afstand niet van toepassing. Voor de toegangspoort en in de entree staan de mensen die daar controleren achter een scherm of hebben een mondkapje op en iedereen in wachtrij houdt 1,5 meter afstand.

Testen voor toegang

Via Testen voor Toegang is het mogelijk gratis getest te worden. Dit kan op ruim 30 locaties verspreid over Nederland. Om getest te kunnen worden, moet je een afspraak maken.
Als je gaat testen voor toegang is het noodzakelijk binnen 40 uur voor aanvang te testen. Kom je beide dagen dan moet ook op zondag bij binnenkomst je QR-code nog geldig zijn. Valt dit buiten de 40 uur na testen, zorg dan voor een nieuwe test. Plan wel zo snel mogelijk je afspraak in!

Coronacheck app

De overheid staat alleen de toegang toe als je geregistreerd staat in de CoronaCheck app. Dit kan op 3 manieren:

1. via testen voor toegang
2. met DigiD activeren en volledig gevaccineerd
3. met DigiD activeren en Corona herstel bewijs

Optie 2 en 3 werken nu nog niet, mocht deze toepassing vrijdag 25 juni niet zijn geactiveerd dan moet je alsnog naar testen voor toegang.

Zelf uitgevoerde testen, testen via de reguliere GGD- of commerciële kanalen en papieren vaccinatiebewijzen mogen wij niet accepteren!

Close