Wedstrijd Vereeniging

Holland Beker Wedstrijd Vereeniging

Geschiedenis Vereeniging

De Holland Beker is een begrip onder skiffeurs. Jaarlijks strijden finalisten van Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen en Nederlandse toppers om de eer in de skiff.

Deze traditionele skiffwedstrijd werd als Open Kampioenschap voor skiffeurs voor het eerst verroeid in 1886. De vrouwelijke tegenhanger; de Ladies Trophy werd in 1988 opgenomen in het programma, twaalf jaar nadat dames roeien Olympisch werd. Aan de historische lijst met topskiffeurs is het aanzien van de Holland Beker af te lezen en de wedstrijd heeft ook in zijn huidige vorm internationaal aanzien en allure.

Verbindend netwerk

De Holland Beker wordt gesteund door een verbindend netwerk van toproeiers. Een plek waar voorgaande generaties roeiers de nieuwe generaties ontmoeten. Daarnaast is deze wedstrijd het jaarlijkse uithangbord van het Nederlandse roeien. De Holland Beker Wedstrijd Vereeniging nodigt u dan ook graag uit lid te worden van onze vereniging, zodat we kunnen verjongen en groeien, met als doel dit inspirerende evenement op hoog niveau te kunnen blijven organiseren en behouden voor de toekomst.

Als lid vragen we een jaarlijkse donatie van €35,- Bent u geïnteresseerd, stuur dan svp een mail naar: HBWV@hollandbeker.nl met uw gegevens.

Social Media

Volg ons op Twitter, Facebook, Instagram of Youtube

Bestuur

Bestuurssamenstelling

Matthijs Vellenga (voorzitter)

Marcel Revet (secretaris)

Jan van der Bij (penningmeester)

Margriet Zietse – Meyer (commissaris)

Rolf Denissen (commissaris)

Pancras Hogendoorn (commissaris)

 

Kamer van Koophandel no: 40531874

 IBAN nummer:

NL83INGB0001794384,
t.n.v. Holland-Beker Wedstrijd-Vereniging

 

Contactgegevens

hbwv@hollandbeker.nl

 

Documenten

Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie, mail dan naar HBWV@hollandbeker.nl

Close